Yritys

Suomen Lähimmäispalvelut Oy on vuonna 2015 perustettu yhtiö, joka tarjoaa ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviä palveluita.

Haavahoito.fi on Suomen Lähimmäispalvelut Oy:n rekisteröimä markkinointi- ja tuotenimi, ja yhtiömme ensimmäinen markkinoille lanseeraama palvelukonsepti. Haavahoito.fi -konseptimme sisältää niin ammattitaitoisten haavahoitajien laadukkaat palvelut kuin hoitotarvikemyynnin omasta, piakkoin avattavasta, verkkokaupastamme.

Suomen Lähimmäispalvelut Oy on nuori ja kasvuhakuinen yhtiö. Tavoitteenamme on laajentua lähivuosina hyvinvointialan monialayritykseksi. 

Suomen Lähimmäispalvelut Oy:n ja Haavahoito.fi:n toiminnan lähtökohtia ovat asiakaslähtöisyys ja asiakkaan kaikinpuolinen hyvinvointi. Teemme työtämme vankalla ammattitaidolla ja aidolla intohimolla.

Johtava ja auktorisoitu haavahoitaja, kirurginen sairaanhoitaja Irmeli Puustinen on kehittänyt haavahoidon menetelmiä vuosien ajan. Kehitystyö on tuottanut hyvää tulosta, jopa krooninen haava voi parantua huomattavan nopeasti, hän on haavahoidon asiantuntija pitkällä kokemuksella, myös työ on sekä kutsumus että intohimo. Hän pitää yllä yrityksemme haavahoidon korkeaa laatua ja kouluttaa samalla uusia haavahoidon ammattilaisia. Jokainen uusi haavahoitajamme saa toimintatapamme mukaisen lisäkoulutuksen.

Pentti Leinonen vastaa toiminnan kehittämisestä. Hänellä on vuosikymmenien kokemus yrittämisestä ja palvelujen tuottamisesta.

Suomen Lähimmäispalvelut Oy:n kotipaikka on Pohjois-Savossa Leppävirralla.

Tutustu laadukkaisiin ja monipuolisiin palveluihimme klikkaamalla tästä.

”Teemme tätä intohimosta. Vuosia pohdimme, kuinka auttaa haavapotilaita ja sen myötä syntyi Haavahoito.fi -palvelun idea. Meillä on tässä syvät tunteet mukana"

Ostoskoriisi lisätty


Jatka ostoksiaSiirry tilaamaan