Palvelut ja tuotteet

Ainutlaatuinen Haavahoito.fi -palvelukonseptimme sisältää laadukkaan haavahoitopalvelun, hoitoseurannan, koulutuksen sekä korkeatasoisten hoitotarvikkeiden myynnin omasta verkkokaupastamme.

Haavahoito.fi -palvelukonseptimme on suunnattu haavapotilaille ja heidän läheisilleen. Lisäksi tarjoamme kumppanuutta terveydenhuollon eri sektoreille. Järjestämme myös koulutuksia terveydenhoitohenkilöstölle, palvelukodeille ja oppilaitoksille.

Systemaattisessa haavahoitopalvelussa suunnittelemme potilaan hoidon ja paranemisen seurannan yksilöllisesti. Tuomme kokonaisvaltaisen haavahoito-osaamisemme potilaan kotiin, palvelutaloon, terveysasemalle tai sairaalaan. Innostamme potilaan, omaiset ja mahdollisen ulkopuolisen hoitohenkilökunnan yhteiseen hoitoprojektiin, jolloin potilas paranee nopeasti ja kokee huomattavaa elämän laadun paranemista. Sama hoitaja huolehtii haavan hoidosta ja seurannasta, ja vaihtaa hoitolinjaa tarvittaessa.


Palveluntarjoajana olemme mukautuvia ja joustavia. Lisäksi pystymme tarjoamaan systemaattista ja kokonaisvaltaista haavahoitoa. Potilas pääsee nopeasti hoitoon varaamalla ajan osoitteesta www.haavahoito.fi/ajanvaraus tai soittamalla meille numeroon 0207 410 900.

Verkkokauppamme tarjoaa helpon ja nopean ratkaisun kaikkiin haavahoidon ongelmiin. Löydät piakkoin avattavasti verkkokaupastamme laajan valikoiman kansainvälisen yhteistyökumppanimme korkealaatuisia hoitotarviketuotteita ja sidoksia. Uutisoimme sivuillamme piakkoin verkkokaupan valikoimaan sekä tilausvaihtoehtoihin liittyen. Pysy kuulolla!

Haavahoito - Mitä se on?

Millaiset haavat tarvitsevat ammattitaitoista hoitoa?

Hoidettavien haavojen kirjo on laaja: diabeteshaavat, traumahaavat, säärihaavat, verisuoniperäiset haavat, infektoituneet leikkaushaavat, painehaavat... Usein haavahoitoa tarvitsevat myös niin leikkausta odottavat potilaat kuin sairaalasta kotiutuvat kirurgiset potilaat. Haavojen paranemista on seurattava jälkitarkastuksin. Haavahoito.fi -palvelumme vastaa kaikkiin näihin tarpeisiin.

Miksi suhtaudumme haavahoitoon intohimolla?

Siksi, että olemme nähneet monen potilaan haavahoidon pitkittyvän, koska haavahoitajia on liian vähän, hoidon taso vaihtelee ja seuranta on puuteellista. Laadukkaalla haavahoidolla haavojen paraneminen nopeutuu merkittävästi, ja potilas voi esimerkiksi välttyä jopa raajan menetykseltä. Samalla potilaan elämänlaatu ja hyvinvointi kohenevat. Niin ikään saavutetaan merkittäviä yhteiskunnallisia säästöjä, kun hoitojaksot ja kokonaishoitoaika lyhenevät, turhat lääkärissä käynnit vähenevät ja sairaalavuorokausien sekä kalliiden erikoisajoneuvokuljetusten määrä supistuu.

Eivätkö julkisen puolen tarjoamat palvelut riitä?

Kyllä ja ei. Suomen terveydenhuolto on monella osa-alueella jo ylikuormittunut ja tiukan talouden myötä haasteellisessa tilanteessa. Kiireen ohella osa hoitohenkilöstöstä kokee haavahoidon vieraaksi. Lisäksi haavahoitokoulutuksen saaneita sairaanhoitajia on Suomessa varsin vähän. Väestön ikääntymisen, yleistyvien ylipaino-ongelmien ja diabeteksen odotetaan kuitenkin lisäävän kroonisten haavojen määrää vuosi vuodelta. Tarve yksityisen puolen laadukkaalle palvelulle on vahvasti olemassa.

Ota yhteyttä!

Selvitetään yhdessä, kuinka voimme auttaa Sinua, läheistäsi tai asiakastasi!

Yhteystietomme löydät tästä.

Ostoskoriisi lisätty


Jatka ostoksiaSiirry tilaamaan